Konstante smerter etter tortur for 18 år siden

Et ektepar i menigheten vår var invitert til å undervise og be for syke i en kristen organisasjon for en ukes tid siden. Det skjedde mange helbredelser, til og med mens undervisingen pågikk. Det står i Johannes 16 at “Gud stadfester sitt ord med tegn og under”. Det er en spennende tanke.

Men det var en historie som grep meg. (Og tydelig dem også) Det var en asylsøker som hadde blitt torturert for 18 år siden, og etter det hadde han slitt med konstante smerter i ryggen, hoften og nedover i beina. Medisinsk smertebehandling hadde ikke klart å få han helt smertefri.

Ekteparet spør om de kan måle beinlengden hans og det får de lov til, men å strekke ut beina hans var så fryktelig vondt at de bare måtte gi opp. Men de fikk se at det ene beinet var rundt 2-3 cm kortere enn det andre. Han vrir seg i smerte. Så de får han til å sitte helt avslappet (så langt det lot seg gjøre) og så legger de hendene på ryggen hans og begynner å be. De ser at han begynner å slappe av, ansiktet endrer seg fra et smertefult utrykk til et mer avslappet uttrykk. Fargen i ansiktet kommer tilbake. Alle smertene i kroppen slipper taket. Nå var det bare stivheten i ryggen og hoften som stod igjen. Etter mer forbønn så begynner han å mykne opp og kan bevege hofteleddet og ryggen helt og fult. Helt til slutt måler de beinlengden igjen og beina er like lange.

Fullstendig helbredet fra 18 års smerte”helvete”.

Del dette:


   Tags:

Legg igjen en kommentar