Over 100 helbredelser under alternativmessen 2011

 

HOTS teamet hadde forbønn stand under alternativmessen som gikk av stabelen 18-20 nov. 

I den forbindelse sitter jeg nå her og ser over alle rapportene fra alternativmessen, teller opp og prøver å systematisere litt av alt det som skjedde. Vi ba for totalt 184 personer de tre dagene.

Tall er forsåvidt ikke så viktig i denne sammenhengen, (men det kan selvsagt indikere noe og gi en liten oppmuntring om at det nytter. Please, ikke ta det som noen skryteliste…. i så fall vend det opp til Gud) Statistikken/oppsummeringen som jeg legger frem bør ikke brukes som noen eksakt måling. Det er basert på øyeblikkets opplevelse fra de som ble bedt for og som så skrev ned i stikkordsform hva som skjedde. 

Fredag ba vi for: totalt 47 personer, 5 gjaldt ikke fysiske plager, 3 var sykdommer som ikke kan bekreftes om ble helbredet der og da. Av disse 39 personene som hadde en eller annen fysisk plage var det 33 som ble helbredet eller ble bedre. Dvs en helbredelsesprosent på 84%. Alt i alt var det 37 plager som forsvant eller som ble bedre. (Nakke og skulderplager er f.eks regnet som en plage)

Lørdag ba vi for 59 personer, 11 av dem hadde ikke noen fysiske plager og 4 må en etterbekrefte. 32 personer skriver at de ble bra eller bedre. Helbredelsesprosent 73%. Alt i alt var det 38 plager som forsvant eller som ble bedre.

Søndag ba vi for totalt 78 personer, 7 gjaldt ikke fysiske plager, 7 må en etterbekrefte. 51 personer skriver at de ble bra eller bedre. Helbredelsesprosent 79,6%. Alt i alt var det 61 plager som forsvant eller som ble bedre.

Totalt ba vi for 184 personer denne helgen, hvorav 116 personer opplevde å bli bra eller bedre av fysiske plager, slike ting som: nedsatt syn, prikker på øyet, nedsatt hørsel, nummenhet i kroppsdeler, smerter i kroppen pga stress, kink, gikt, skader etter ulykker osv Lokalisert til bla rygg, nakke, bryst, ankler, knær, skuldre, albue, fingre, håndledd, hofter, skulderblader, føtter. Andre ting folk ble helbredet for; senebetennelser, stivhet i muskelatur, beinlengdeforskjell, migrene / hodepine, … osv

Utenom alle disse fysiske plagene som slapp taket hos folk, så opplevde mange av dem + enda flere andre personer en sterk fred, varme og kjærlighet. Vi hadde mange gode, dype samtaler, både sjelesørgerisk og “teologisk”…. noen personer ba vi med til frelse og noen har ytret ønske om å komme til Vineyard, evt bli med på alphakurs…

Vi ba for flere som hadde kreft og diabetes, lever og nyresykdommer, Thyroxinmangel, 2 med CP (begge merket at det skjedde noe konkret, men langt i fra store mirakler) Flere av disse personene ble kraftig møtt og merket sterk varme over områdene som var rammet av sykd.

Jeg kan ikke annet enn å si at vi har en god Gud som ønsker å møte mennesker med sin kjærlighet og kraft. I Jesus Kristus er ingen ting umulig. Hans navn står over alle andre navn. Nevn en sykdom og Hans navn står over det! 🙂

Om du var på alternativmessen og mottok forbønn fra oss, så skriv gjerne til meg hvordan du nå har det. Er du fortsatt bra, har det skjedd en bedring eller har det gått tilbake? Det er bare noen av de spørsmålene som vi gjerne vil ha tilbakemeldinger på.

Vi er også åpne for å be for deg en gang til om du ønsker det. Ta i så fall kontakt.

Del dette:


   Tags:

Legg igjen en kommentar