Rom for Helbredelse

Helbredelse for fysiske sykdommer og plager!

img_0373Vårt ønske er å velsigne og spre godhet! Løfte andre opp og la dem få merke økt livskvalitet og en erfaring med en kjærlig Gud. Nå er det ikke sikkert at du tror på Gud, og har heller andre referanserammer til det som har med åndelighet å gjøre. Uansett, vi tilbyr vår forbønn gratis og vi stiller heller ingen betingelser gjennom dette arbeidet! Kom som du er 🙂

Vi holder til i Nydalen i Oslo Vineyard sine lokaler (1881 holder til i samme bygg) og har dørene åpne en torsdag i måneden mellom kl.1900-2100. Vi bruker omtrent 15-20 min på hver enkelt som kommer. Eneste vi gjør er å stille enkle spørsmål om hva man ønsker forbønn for og så ber vi i tro på at underet kan skje 🙂

Sammen med denne type forbønn så har vi enkle kreative innslag i rommet, et par som maler fine bilder, en som spiller litt bakgrunnsmusikk på sin gitar ol.

Vi ser ofte at mennesker opplever konkrete helbredelser for diverse ting. Sist gang vi hadde RfH var det et ektepar som fikk forbønn og samtale. Hun fikk mye indre helbredelse, og mens hun kjenner at noen smertefulle ting slipper taket, så blir ektemannen fysisk helbredet i fingrene sine. Han hadde smerter og to litt stive fingre som ble helt bra.

De siste årene har vi erfart at flere hundre har blitt helbredet for fysiske plager; skoliose, korte bein som vokser ut, stive og smertefulle skuldre, ødelagte knær, mageproble,er, astma, hørsels- og synsplager, beinhinnebetennelse, senebetennelser mm

Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom en torsdag vi har åpent.

Datoene for våren 2015 er: Torsdag 22 januar, 05 mars, 23 april og 04 juni kl.1900-2100.

Vi holder til i Nydalen. Adressen er Rolf Wickstrøms vei 15 B. Helt i kant med Ring 3. Med kollektiv kan du ta flere busser, både 23, 24, 58, 37, 30 og du kan ta T banen til Nydalen st eller tog fra sentralbanestasjonen mot Gjøvik og gå av på Nydalen st.

Når du kommer vil det være en som spør om du vil skrive ned navnet ditt og hva du evt ønsker forbønn for på et registreringsskjema. Så kan du sitte og vente/slappe av i kafeen hvor du kan forsyne deg med kaffe/te/kjeks.

For mer info: www.vineyardhealingroom.wordpress.com

Del dette:


Legg igjen en kommentar