Miracle at Furuset Senter (Video)

Jeg har fri i dag, solen skinner, så jeg tenkte jeg skulle gå ut og lese en bok i det fine været. Så jeg spaserer en tur opp til Furuset senter. Setter meg på en benk og kommer først i prat med en eldre muslim. Det blir en riktig hyggelig prat hvor han forteller om de viktige tingene han MÅ GJØRE i sin religion, og jeg forteller om Guds rike som vi ber om at skal komme til jorden, slik Jesus lærte disiplene sine i å be i “Fader vår”. Han ønsker ikke forbønn for sitt vonde kne, men vi hadde i hvert fall en hyggelig prat.
Da han går, snur jeg meg og ser ei dame sitte på benken ved siden av meg. Hun ser trist ut, og jeg får en tanke om at hun sliter med hodet sitt. Så, jeg spør like godt om hun har det bra, og om hun har vondt eller problemer i hodet. Hun forteller at hun har en stor hjertesorg etter at hun mistet den yngste sønnen sin i et snøras for 2 år siden. Sorgen er over henne hele tiden siden den gang, forteller hun. Hun klarer ikke å jobbe, klarer ikke å konsentrere seg, hun isolerer seg fra mennesker, hun har mistet troen på Gud og har store vanskeligheter med å sove. Jeg lytter, stiller noen medfølende spørsmål. Så introduserer jeg henne for Jesus som kom for å lege de som har et sønderknust hjerte og helbrede de som er syke. Hun er buddist, og hun vil holde seg til dette, forteller hun. Men jeg får be for henne. Jeg ber om at Guds kjærlighet skal komme over henne, at Den hellige Ånd skal begynne å helbrede sorgen, bringe håp og at hun skal få sove godt….
Vi prater litt videre, hun kjenner det godt å få denne omsorgen, men tiden vil vise hva samtalen og bønnen fører til. Sansynligvis vil jeg aldri få vite det.
Hele denne hendelsen gav meg en sterk påminnelse om hvor ensomme mange er, hvor stor smerte mange bærer på og at Guds rike handler ikke bare om å be for syke, men å bringe Guds radikale kjærlighet inn i menneskers liv.
Noen minutter senere så spør jeg Gud, “Hva er det du gjør blant de menneskene som jeg ser rundt meg?” “Vis meg hva du gjør?”
Da kommer det to afrikanske jenter spaserende forbi og setter seg på en benk litt bortenfor meg. Hun ene halter. Så jeg får en fornemmelse at jeg skal gå bort til dem og jeg gjør så. Jeg introduserer meg selv og forteller henne hva Jesus kan gjøre. Vi kommer inn i en hyggelig prat og jeg forteller fra diverse historier hvor Gud har grepet inn og helbredet. Hun forteller meg at hun har vært utsatt for en kraftig bilulykke, og vært gjennom flere operasjoner. Mange brudd i beina, i ribbeina, i ryggen osv Og hun slet med mye smerter, både i beinet, ryggen og i hodet.
Hva som skjer da jeg ba for henne, kan dere få med dere i videoen som er lagt ved.

Del dette:


Legg igjen en kommentar