Er du syk?

Dette er en blogg for deg som er nysgjerrig på om det finnes en “hjelp” utenfor deg selv. Jeg selv tror at det finnes en kjærlig Gud, som er personlig og som kan erfares meget sterkt. Jeg respekterer alle dem som ikke tror det samme som meg. 

Om du er i en situasjon der du ikke helt vet hva du skal tro, så har jeg andre bloggsider og linker som kan anvendes.

Men denne bloggen vier jeg mest fokus på det som jeg er veldig opptatt av og praktiserer, nemlig forbønn for syke. Om du vil kalle det for “Healing”, så er det ok for meg, men jeg legger noe annet i begrepet enn det mange i vårt postmoderne samfunn nå gjør.

Det som er viktigst for meg er å formidle Guds godhet og la mennesker erfare dette. I bloggen legger jeg ut mange løpende historier om mennesker som erfarer å bli friske ved håndpåleggelse og forbønn. Både skriftlige og via videosnutter.

Jeg har siden jeg var ung gutt erfart Guds inngripen, bl.a gjennom helbredelser. Jeg har også merket det på egen kropp ved flere anledninger. Men det var først etter høsten 2008 at jeg har sett hundrevis av mennesker bli friske gjennom hovedsakelig forbønn.

You can`t believe it before you see it! De siste årene har vi sett utallige av fysiske helbredelser. Vil du høre om det? Gå inn på menypunktet “Historier”

 

 

Del dette:


Comments

Legg igjen en kommentar